Skip to main content Skip to footer

Velkommen til

En unik bygning fra 1904 danner rammen om Hotel Sønderborg Garni.

Hotellet har 18 værelser i 3 kategorier; Suite, Superior og Standard. Alle værelser er med eget toilet/bad, kabel-TV og minibar.

Med Hotellets gode og rolige beliggenhed er man kun 3 min gang fra en af Sønderborgs bedste badestrande og 10 min gang fra bymidten, Sønderborg Slot og busstationen.

Vi lægger vægt på, at vores gæster føler sig hjemme og samtidig oplever et hotel med hyggelig atmosfære og høj komfort.

På hotellet er der fri trådløs internetforbindelse.

Morgenbuffet på

Dit hotelophold hos os er inkl. morgenbuffet i vores hyggelige restaurant med den smukkeste udsigt til Sønderborg Bugt og Dybbøl Mølle.

Vi lægger vægt på at servere et godt udvalg af friske produkter med udsøgt smag. Altid friskskåret frugt til yoghurten og duftende frisk brød og rundstykker fra "Byens Brødhus". Kaffe, te, kakao og juice ad libitum.

Ønskes gluten- eller laktosefrie produkter, bedes dette meddelt på forhånd, senest ved ankomsten.

 

Reserver dit ophold på

Kunne du tænke dig at booke et værelse eller flere hos os, så tøv ikke med at sende en forespørgsel på linket herunder. Dit ophold er først booket, når vi har været i dialog, og du godkender tilbuddet. Du modtager herefter en endelig bekræftelse på mail.

I tidsrummet 7 - 22 bestræber vi os på at svare hurtigt og gerne inden for en time. 

Service og muligheder på

Mødelokale
Der er mulighed for at reservere hotellets mødelokale med plads til 8-10 personer.
Lokalet råder over PC, internetopkobling og projektor.
Kontakt receptionen for tilbud.

Bryllupsovernatning
Det unikke og charmerende hotel danner de perfekte rammer for en romantisk overnatning i forbindelse med bryllup - både for brudepar og festens gæster. Kontakt receptionen for et specialarrangement.

Vil du glæde nogen?
Vi er hjertens gerne behjælpelige med indkøb af blomster, champagne eller andet som overraskelse på værelset. Kontakt receptionen for nærmere aftale.